Verkkokurssit

Suunnittelemme ja toteutamme osaamistavoitteittesi mukaiset verkkokurssit

Verkkokurssi yrityksesi tarpeisiin

Suunnittelemme ja toteutamme motivoivat ja kiinnostavat verkkokurssit esimerkiksi yritysten ja muiden organisaatioiden tarpeisiin. Tehokkaiden ja mitattavissa olevien kokonaisuuksien avulla varmistat, että henkilöstösi osaaminen ja pätevyydet ovat ajan tasalla.

Toteuttamiamme verkkokursseja

 • Uusien työntekijöiden perehdyttäminen
 • Turvallisuuskoulutukset
 • Eettiset toimintaohjeet
 • Tuotekoulutukset (esim. jälleenmyyjille)
 • Pätevyyskoulutukset

 

Verkkokursseillamme on jopa satoja tuhansia kurssikäyntejä ja tutkitusti tyytyväisiä käyttäjiä.

Miksi verkkokurssi?

Verkkokurssin avulla voidaan kouluttaa suuri joukko ihmisiä sijainnista ja ajankohdasta riippumatta. Kun materiaali on tehty kerralla laadukkaasti, sitä voidaan käyttää aina uudestaan. Myös kurssien päivittäminen onnistuu joustavasti kauttamme. Näin säästyy aikaa ja resursseja, sillä kursseja ei tarvitse aina organisoida ja järjestää uudelleen. Verkkokurssien avulla jokainen perehdytys on myös tasalaatuinen.

Nykyaikaiset ja laadukkaat verkkokurssit luovat yrityksestä positiivista ja modernia kuvaa. Teknologia mahdollistaa lisäksi kurssisuoritusten automaattisen seurannan. Voimme hoitaa myös verkkokurssien jakelun asiakkaan puolesta.

Näin helposti verkkokurssin tekeminen onnistuu

 1. Tarjouspyyntö
 2. Puhelin– tai Teams-palaveri
 3. Materiaalin toimitus 
 4. Sisällöntuotanto  
 5. Valmis verkkokurssi valmistuu noin 2 viikossa
 6. Tarvittaessa myös kurssin jakelu ja raportointi onnistuu kauttamme

Usein kysytyt kysymykset

Löydät alta yleisimpiä kysymyksiä ja vastaukset niihin.

Kuinka paljon verkkokurssin tekeminen työllistää tilaajaa?

Me johdamme projektia ja kerromme etukäteen, mitä me sinulta odotamme ja milloin. Pystymme toteuttamaan verkkokurssin myös pelkästään lähettämiesi toiveiden ja tavoitteiden perusteella, ilman valmista materiaalia. Näin sinun ei tarvitse osallistua projektiin juuri lainkaan.

Entä jos en tiedä, mitä kurssilta haluan?

Verkkokurssi tehdään lähtökohtaisesti yhdessä. Meillä on laaja kokemus eri toimialoilta, joten pystymme auttamaan kaikissa verkkokurssin sisältöihin, rakenteeseen ja toteutustapaan liittyvissä asioissa. Tarjoamme mielellämme näkemyksiämme!

Katso myös lisätietoa valmiista kursseistamme kuten PCI DSS, tietosuoja GDPR, tietoturva ja esimiestyö.

Tuleeko tämä kalliiksi?

Pyrimme hinnoittelemaan projektit läpinäkyvästi ja täysin asiakkaan budjetin mukaan. Varmistamme, että budjetti myös pitää. Valmiista verkkokurssista on niin suuri hyöty, että hintaa ei edes tule miettineeksi jälkikäteen.

Entä kun minulla ei ole verkko-oppimisympäristöä?

Hoidamme verkkokurssien jakelun ja suoritusten raportoinnin puolestasi FlowLMS-verkko-oppimisympäristöstä. Oppimisympäristö on suunniteltu loppukäyttäjän kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta käyttö sujuu ongelmitta.

Ota yhteyttä Xoompointin asiantuntijoihin

Meillä on pedagoginen ymmärrys ihmisen oppimisesta sekä laaja osaaminen eri toimialoilta, joten pystymme rakentamaan toimivan kurssikokonaisuuden aiheesta kuin aiheesta. Asiakkaanamme saat aina oman yhteyshenkilön, etkä joudu jonottamaan asiakaspalvelun linjoilla.

Olemme helposti lähestyttäviä, sitoutuneita ja joustavia ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus verkkokursseista. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, kerro siitä meille, niin keksimme yhdessä parhaan toteutustavan!

Haluan toteuttaa verkkokurssin

Ota yhteyttä