Verkkokurssit

Suunnittelemme ja toteutamme osaamistavoitteittesi mukaiset verkkokurssit

Yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä verkko-oppisisältöjä

Tehokkaiden ja mitattavissa olevien verkkokurssien avulla voit varmistaa, että henkilöstösi osaaminen ja pätevyydet ovat ajan tasalla. Suunnittelemme ja toteutamme osaamistavoitteittesi mukaiset verkkokurssit.

Koulutuskokonaisuuksien rakentamisessa työskentelemme lähellä sinua, ehdoillasi ja kielelläsi. Sisällöntuotanto-osaamisemme varmistaa viimeistellyt, interaktiiviset ja motivoivat oppisisällöt.

Verkko-oppimisen tärkeimpiä aineksia on sisältö! Tilanteesta riippuen tuotat ehkä itse kaikki tarvittavat aineistot tai hyödynnät vanhaa, jo käytössä olevaa sisältöä. Oikealla osaamisella ja oikeilla työkaluilla sisällön tuottaminen itse on hyvä ratkaisu.

Oppisisällöt yhteistuotantona

Voi olla, että yrityksesi ei halua tai osaa tuottaa kaikkea sisältöä sisäisesti. Me autamme mielellämme! Voimme auttaa teitä muokkaamaan olemassa olevasta aineistosta digioppimiseen soveltuvaa tai toimia uuden aineiston sisällöntuotannon kumppanina. Te tuotatte osan oppisisällöistä, me tuotamme osan!

Sisällöntuotanto palveluna

Sisältö ratkaisee, mutta suunnittelusta kaikki lähtee. Koulutuskokonaisuuksien rakentamisessa työskentelemme lähellä asiakasta, asiakaan ehdoilla ja asiakkaan kielellä. Hyödyntämällä ammattimaista sisällöntuotanto-osaamistamme saat viimeistellyt, interaktiiviset ja räätälöidyt oppisisällöt. Sisällöt toimivat joustavasti itsenäisinä moduuleina, erilaisissa oppimisympäristöissä tai osana lähiopetusta.

Huippuunsa viritetyn tuotantoprosessimme ansiosta sisällön tuottaminen on kustannustehokasta ja sujuvaa. Huomioimme pedagogiset kriteerit, nykyajan vuorovaikutuskanavat sekä eri laitteiden ja teknologioiden käytettävyysvaatimukset, tuloksena korkealaatuinen ja asiakkaan näköinen monimediainen kokonaisuus.

Ota yhteyttä