Skip to main content
Verkkoperehdytys

Turvallinen työhön paluu

Kirjoittaja: 30.7.202014 toukokuun, 2021No Comments
Turvallisesti töissä

Taloustutkimuksen tekemän haastattelun mukaan lähes 60% palaisi työpaikalleen mielellään “koska koronatilanne on nyt parempi”. Miten siis varmistaa turvallinen työhön paluu etäjakson jälkeen? 

Toimintatavat saattavat tuntua itsestään selviltä jo kaikille, mutta kun koronatilanne on parempi, voivat itsestään selvät toimintatavat unohtua helposti. Vanhoihin toimintamalleihin voi ajautua huomaamatta; työkaveria tekee mieli halata pitkän erossa olon jälkeen, kokouksia on mahtavaa pitää kasvokkain ja kahvihuoneeseen kerääntyä rupattelemaan isolla joukolla.

Turvalliset toimintatavat, itsestä sekä työkavereista huolehtiminen on meidän jokaisen asia.

Olemme tuottaneet turvallisen työhön paluun tueksi työturvallisuusasiantuntija Anna Vaihisen kanssa verkkokurssin, joka muistuttaa ihmisiä koronatartuntoja vähentävistä toimintatavoista toimistoympäristössä.

Kurssiin on kiteytetty animaation keinoin oleellinen. Kurssi sisältää myös käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla kurssin suorittaja voi harjoitella jo ennakkoon tilanteita, joissa pitää toimia normaalista poiketen.

Kurssin hyödyt:

  • tietoisuus turvallisesta toiminnasta kasvaa
  • suorittaja saa todistuksen suorituksesta, jossa on vielä kieteytettynä tärkeimmät toimintatavat
  • työnantaja saa suorituksista raportin, jonka avulla voi varmistaa, että tieto on tavoittanut henkilöstön.

Alla demovideo kurssista:

Toimi nopeasti ja ota yhteyttä meihin saadaksesi verkkokurssi käyttöön mahdollisimman pian! Samalla varmistat että saat jatkossakin tietoja verkko-oppimisen uusista trendeistä.

Pitkän linjan HRD-ammattilainen Riikka on Suomen johtavia yrityksille suunnatun verkkopedagogiikan asiantuntijoita. Hänen avullaan asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen verkko-oppimisen toimintamallin ja kokemuksen. Riikka on yrityksemme perustajajäseniä ja vastaa myös yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä.