#Verkko-oppimisympäristö

”XoomPoint on auttanut meitä kasvamaan

– Vesa Eskonen, Meyer Turku

Asiakas

Työkalut verkkokurssien suunnitteluun, sisällöntuotantoon ja toteutukseen

Meyer Turun telakka tekee maailman hienoimpia risteilyaluksia. Alueella työskentelee päivittäin tuhansia ihmisiä lukuisista eri maista. Yhteiset toimintatavat ja –mallit ovat avainasemassa, jotta sujuva ja turvallinen työskentely voidaan varmistaa.

XoomPoint on toteuttanut Meyer Turun telakalle perehdytyssisällöt 16 eri kielellä. Olemme myös kouluttaneet telakan omaa henkilöstöä suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkokursseja iSpring-sisällöntuotannon työkaluilla.

meyerturku.fi

Totetutus

”Ei teollisuudessa ole kenelläkään aikaa istua tuntikausia luokassa”

Meyerilla on perehdyttämisen tasalaatuisuus ja tehokkuus varmistettu monikielisillä digitaalisilla perehdytysmateriaaleilla. Verkko-oppimisympäristö mahdollistaa suurien massojen yhtäaikaisen perehdyttämisen ja tuottaa myös automaattisesti tietoa suorituksista.

– Ei teollisuudessa ole kenelläkään aikaa istua tuntikausia jossain luokassa ja ilman mitään taetta onko sanakaan mennyt perille, Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitoksen rehtori Vesa Eskonen sanoo suoraan.

– Verkko-oppimisympäristöt ovat edullinen ja hyvä tapa tavoittaa kaikki. Itseasiasiassa ainut tapa.  Oppimisesta tulee todella kallista, jos yrittää toimia samalla tavalla kuin vaikkapa pari vuotta sitten, Eskonen toteaa.

Eskosen kokemuksen mukaan myös viestintä on tärkeä huomioida osana verkko-oppimisympäristöä.

– Kaikkien organisaatioiden tulisi ottaa viestintä mukaan koulutusasioihin. Tulee viestiä aktiivisesti kun on tarjolla pätevyyskoulutuksia tai kaikille avointa koulutusta, Eskonen neuvoo.

“XoomPointilta olemme saaneet erinomaista teknistä tukea, joka varsinkin käyttöönottovaiheessa on äärimmäisen tärkeää”

Vesa EskonenLaivanrakennusoppilaitoksen rehtori, Meyer Turku

Kokemus

”Maailmaan mahtuu paljon puhetta, mutta kokemus on se mikä ratkaisee”

– Riikalla on mahtava ongelmanratkaisutaito sekä selkeä ja maanläheinen lähestymiskulma asiaan kuin asiaan. Tämän lisäksi Riikka laatii erinomaisia käsikirjoituksia koulutuksiin. Verkko-oppimisympäristöissä on turha laatia kursseja ilman hyviä käsikirjoituksia, Eskonen kertoo

– Riikka on pitänyt meille upeita koulutuksia ja nyt myös kouluttajiamme opetetaan kouluttamaan. Ja tämän teemme yhdessä Riikan kanssa. Yhteistyömme on mutkatonta, Eskonen kuvailee

– Vinkkinä verkko-oppimisympäristön käyttöönottoa harkitsevalle sanoisin, että alussa väkeä täytyy motivoida. Uuden asian myyminen on aina hankalaa, mutta toimeen kannattaa ryhtyä, ettette putoa kelkasta, Eskonen neuvoo.

– XoomPointilta olemme saaneet erinomaista teknistä tukea, joka varsinkin käyttöönottovaiheessa on äärimmäisen tärkeää. Konsultit puhuvat paljon, mutta kyllä kokemus on se mikä ratkaisee, Eskonen päättää.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

Palvelut ja tuotteetOta yhteyttä