#etäkoulutus #koulutusalusta #perehdyttäminen verkossa

”Perehdyttäminen verkossa on osoittautunut toimivaksi tavaksi

– Paula Kahila, Euronics Suomi

Asiakas

”Perehdytämme työntekijöitämme verkossa”

Euronics on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kodintekniikkaketju, jota hallinnoi Kauppiasosuuskunta Tekniset.  Euronics Suomi kuuluu osana Euroopan suurimpaan kodintekniikan ostoryhmittymään.

– Ketjuun kuuluu Suomessa 48 palvelevaa Euronics- ja Tekniset-liikettä. FlowLMS verkko-oppimisympäristön avulla Euronics perehdyttää verkossa ketjun työntekijöitä mm. tuotekoulutuksin maanlaajuisesti, Marketing Specialist Paula Kahila kertoo.

euronics.fi

Toteutus

Haasteena laaja liikeverkosto

Laaja liikeverkosto ja jatkuvasti uusiutuva tuotevalikoima asettavat Euronicsille erityisiä vaatimuksia.

– Haasteenamme oli sirpaleinen myymäläkenttä, jolle piti tuoda koulutusta jatkuvasti markkinoille tulevista uusista tuotteista. Perehdyttäminen verkossa on osoittautunut parhaiten toimivaksi tavaksi, Paula avaa syitä FlowLMS-koulutusalustan käyttöönottoon.

– Aluksi sitoutimme kauppiaat ja sen jälkeen muun henkilöstön. Olemme pyytäneet Riikan mukaan suunnittelemaan koulutusalustan sisältöjä kanssamme, jotta henkilökunnan sitoutuminen etäkoulutukseen säilyy ja kurssit ovat mielekkäitä suorittaa, Paula jatkaa.

“Tukea saa aina ja todella nopeasti, oli ongelma mikä tahansa”

Paula KahilaMarketing Specialist, Euronics Suomi

Kokemus

”Tukea saamme aina kun on tarve”

Paula kertoo että XoomPoint oli tukena koulutusalustan käyttöönotossa ja jonka jälkeenkin tukea on saanut aina kun on ollut siihen tarve.

– Tukea saa aina ja todella nopeasti, oli ongelma mikä tahansa, Paula kehuu.

– Erityisesti haluaisin tässä vielä mainita XoomPointin iSpringin. Saamme hyvin paljon PowerPoint-materiaalia valmistajilta ja iSpringin avulla saamme ne helposti muutettua verkkokurssimuotoon, Paula lopettaa.

Palvelut ja tuotteet

Mitä tehtiin

FlowLMSiSpring SuiteTukipalvelut

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

Palvelut ja tuotteetOta yhteyttä