Referenssit

Tarjoamme monipuolisia ja joustavia verkko-oppimistuotteita ja sisällöntuotantopalveluja. Asiakkaamme edustavat eri toimialoja, yritysmaailmaa ja julkista sektoria.

Lue lisää

MEYER TURKU - Perehdytystä digitaalisesti

Meyer Turun telakka tekee maailman hienoimpia risteilyaluksia. Alueella työskentelee päivittäin tuhansia ihmisiä lukuisista eri maista. Yhteiset toimintatavat ja –mallit ovat avainasemassa, jotta sujuva ja turvallinen työskentely voidaan varmistaa.

Meyerilla on perehdyttämisen tasalaatuisuus ja tehokkuus varmistettu monikielisillä digitaalisilla perehdytysmateriaaleilla. Verkko-oppiminen mahdollistaa suurien massojen yhtäaikaisen perehdyttämisen ja tuottaa myös automaattisesti tietoa suorituksista. Alueelle ei saa kulkulupaa, jos turvallisuusperehdytystä ei ole tehty. Meyerilla voi perehtyä verkossa työ- ja tietoturvallisuuteen sekä telakkakohtaisiin tulityön toimintatapoihin.

XoomPoint on toteuttanut Meyer Turun telakalle perehdytyssisällöt 16 eri kielellä. Olemme myös kouluttaneet telakan omaa henkilöstöä suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkokursseja iSpring-sisällöntuotannon työkaluilla.

“Toimipaikkojen jakaantuminen maantieteellisesti eri alueille tuo
omat haasteensa henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen hallinnointiin. Ratkaisimme tilanteen ottamalla käyttöön FlowLMS verkko-oppimisympäristön, johon osa valmennuksista on siirretty.”

Johanna RokosaHR kehityspäällikkö, Restel

eLaaS toimintamalli Restelin henkilöstön kehittämisen tukena

FLowLMS:n tarjoama eLaaS malli ( elearning as a service ) on ollut meille toimiva ratkaisu. Palvelun kautta saamme tarpeisiimme tuotetut sisällöt, sisältöjen jakelukanavan sekä automaattisen raportoinnin suorituksista halutuille tahoille vaivatta. Oppisisällöt ovat saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisu on ollut toimiva kaikin puolin, sillä meille jää aikaa keskittyä verkko-oppimisen hallinnoinnin sijaan muihin asioihin,’’ toteaa Rokosa.

Restelillä on yli 150 yksikköä ja lähes 4000 työntekijää. Kukin työntekijä tekee itserekisteröinnin ja annetun kurssikoodin avulla rekisteröityy ennalta määriteltyyn organisaatioon. Kurssisuorituksista lähetetään viikoittain raportit yksikkö-, ketju ja konsernitasolle.

020202 otti eLearning-sisällöntuotannon omiin käsiinsä

Verkko-oppiminen tuo joustavuutta henkilöstönkehittämiseen, sanoo 020202-palvelun henkilöstöjohtaja Tuula Sillanpää. Meillä työskennellään eri paikkakunnilla, jokaisena tuntina vuorokaudesta. Tällaisessa toiminnassa henkilöstön kehittämiseen tarvitaan ketteriä ratkaisuja, joita verkko-oppiminen tarjoaa, Sillanpää jatkaa.

Valitsimme XoomPointin yhteistyökumppaniksemme, koska heillä oli tarjota meille helppokäyttöinen ja monipuolinen sisällöntuotannon työkalu iSpring Suite. Samalla saimme asiantuntevaa koulutusta niin työkalun käyttöön kuin oppijan kannalta järkevän sisällön rakentamiseen. Suunnittelimme yhdessä XoomPointin asiantuntijoiden kanssa meidän tarpeisiimme ja ulkoasuumme sopivan mallipohjan, jonka avulla sisällöntuotanto on sujuvaa ja helppoa.

“Suunnittelimme yhdessä XoomPointin asiantuntijoiden kanssa meidän tarpeisiimme ja ulkoasuumme sopivan mallipohjan, jonka avulla sisällöntuotanto on sujuvaa ja helppoa.”

Tuula SillanpääHenkilöstöjohtaja, 020202

Esimerkkejä yrityksistä, joille olemme tuottaneet ratkaisuja: