Palvelut ja tuotteet

Huippuosaava tiimimme ja  kansainvälisesti palkitut tuotteemme auttavat sinua kaikissa verkko-oppimisen haasteissasi.

Lue lisää

Kehitä yrityksesi verkko-oppimista palveluillamme

Vankan digitaalisen oppimisen ja HRD-osaamisemme ansiosta pystymme tukemaan organisaatiosi henkilöstön kehittämistä monipuolisesti ja joustavasti. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman verkko-oppimistoimintaa kehittäviä korkealaatuisia palveluita. Tutustu meidän digioppimisen kehittämispalveluihin!

Valikoimamme kattaa verkko-oppimisen teknologian, sisällöntuotannon, konsultoinnin ja koulutuksen sekä erilaisia tukipalveluita. Yhdessä kehitämme verkko-oppimistoimintaasi vastaamaan organisaationne osaamistarpeita!

Ota yhteyttä

FlowLMS

Ylivoimainen palvelu yhdistettynä palkittuun verkko-oppimisympäristöön, takaa yrityksellesi päräyttävän käyttökokemuksen. Verkko-oppimisen ehdottomasti parhaat puolet ovat toteutuksen ketteryys ja edullisuus.
Monipuolisen verkko-oppimisympäristön ansiosta olet aina organisaatiosi digitaalisen oppimisen tilanteen tasalla.

FlowLMS ydin perustuu palkittuun avoimen lähdekoodin FormaLMS -verkko-oppimisympäristöön.

Lue lisää
iSpring, e-learning

Verkko-oppimisen työkalut

Luo PowerPointeistasi vaikuttavia verkkokursseja käden käänteessä.

Verkkokurssien tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! ISpring Suite -ohjelmistolla voit luoda PowerPoint-esityksistäsi monipuolisia verkkokursseja ja ladata ne FlowLMS-alustalle tai omaan verkko-oppimisympäristöösi.

Olemme Suomen johtava iSpring-asiantuntija. Meiltä saat iSpring Suite lisenssit, suomenkielisen tukipalvelun ja koulutukset.

Lue lisää
e-learning

Verkkokurssit

Tehokkaiden ja mitattavissa olevien verkkokurssien avulla voit varmistaa, että henkilöstösi osaaminen ja pätevyydet ovat ajan tasalla. Suunnittelemme ja toteutamme osaamistavoitteittesi mukaiset verkkokurssit.

Koulutuskokonaisuuksien rakentamisessa työskentelemme lähellä sinua, ehdoillasi ja kielelläsi. Sisällöntuotanto-osaamisemme varmistaa viimeistellyt, interaktiiviset ja motivoivat oppisisällöt.

Lue lisää
e-learning

Koulutus ja konsultointi

Yrityksesi verkko-oppimisen sparraaja

Verkko-oppimisen teknologioiden, ratkaisujen ja sovellusten viidakkoon on helppo eksyä. Päätöksenteon tueksi tarjoamme verkko-oppimiseen eri näkökulmista pureutuvaa konsultointia.

Verkko-oppimisen haltuunotto voi tuntua isolta ja aikaa vievältä työltä. Sen ei tarvitse olla! Onpa kyseessä sitten sisältötyökalujen hallinta, verkkokoulutusten kehittäminen tai sisällöntuottaminen, koulutustemme ansiosta otatte nopeasti tilanteen haltuun.

Lue lisää
e-learning

Tukipalvelut

Huippuluokan tukipalvelumme tarjoavat sinulle mahdollisuuksia maksimoida oppimisratkaisusi luotettavuuden ja käytettävyyden sekä samanaikaisesti pienentää käyttö- ja IT-kustannuksiasi. Sinulla on koko tukiorganisaatiomme käytössäsi mahdollisten ongelmatilanteiden tehokasta ratkaisua varten. Tukipalvelu sisältää muun muassa:

  • Tukipalveluiden Online Portaalin
  • Suoran Online-tuen
  • Sähköpostituen
Lue lisää