Skip to main content
Lehdistotiedote

LEHDISTÖTIEDOTE – Koronaviruksen kimppuun verkko-oppimisen keinoin

Kirjoittaja: 20.3.20209 syyskuun, 2020No Comments

SSTL Puhtausala ry ja XoomPoint Oy tuottivat pikavauhtia yhteisvoimin siivousalalle suunnatun verkkokurssin koronaviruksen ennaltaehkäisyyn. Kurssin sisältö perustuu THL:n ja TTL:n viimeisimpiin ohjeistuksiin sekä SSTL Puhtausala ry:n asiantuntemukseen.

Kurssi on suunniteltu ottaen huomioon erilaiset oppijat ja siinä on käytetty runsaasti asiaa havainnollistavaa sisältöä, kuten animaatioita. ”On tärkeää, että sisällön tuottamisessa on huomioitu myös alan sellaiset työntekijät, joiden äidinkieli ei ole suomi. Visuaalisuus varmistaa, että tärkeä asia tulee oikein ymmärretyksi” sanoo Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström. ”Oli hienoa päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan tätä kurssia, sillä siivoojan osaaminen ja oikea toiminta tällaisessa tilanteessa voi pelastaa meistä monta tartunnalta” sanoo XoomPoint Oy:n toimitusjohtaja Riikka Hagman.

SSTL Puhtausala ry on SSTL Puhtausala ry on puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, joka auttaa puhtausalalla toimivia ihmisiä ammatillisessa kehittymisessä ja uralla etenemisessä. XoomPoint Oy on turkulainen verkko-oppimisen asiantuntija, joka tarjoaa laaja-alaisesti verkko-oppimisen palveluita yrityksille ja yhteisöille.

Lisätietoja:

SSTL Puhtausala ry
Minna Kyllinen
p. 040 626 7003

XoomPoint Oy
Riikka Hagman
p. 0405036684

EtusivulleAjankohtaista-osioon

Pitkän linjan HRD-ammattilainen Riikka on Suomen johtavia yrityksille suunnatun verkkopedagogiikan asiantuntijoita. Hänen avullaan asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen verkko-oppimisen toimintamallin ja kokemuksen. Riikka on yrityksemme perustajajäseniä ja vastaa myös yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä.