Skip to main content
Verkko-oppiminen

Just näin, kyllä XoomPointilla onnistuu!

Kirjoittaja: 9.9.20205 toukokuun, 2021No Comments

Tiedättekö mistä minulle tulee hyvä fiilis? No siitä, kun olen jutellut useiden HR-henkilöiden, turvallisuuspäälliköiden ja laatupäälliköiden kanssa ja kun olen kysynyt, että mikä teidän mielestä on tärkein ominaisuus verkkokursseissa, niin olen voinut sanoa, että ”Jep, meillä onnistuu tuo mainiosti!” Mm. näin on kommentoitu (A=asiakas, M=Minna)

A: Verkkokurssin pitää olla oppijalle helppokäyttöinen.

M: Just näin, meidän tekemissä verkkokursseissa sisältö löytyy helposti ja oppija tietää varmasti mitä kursseja on annettu ja mitä pitää tehdä!

A: Verkkokurssi pitää pelittää monenlaisella laitteella ja myös silloin, kun käyttäjiä on samaan aikaan vaikka sata!

M: Just näin, meidän tekemät verkkokurssit skaalautuu joka laitteelle ja homma pyörii, vaikka käyttäjiä olis samaan aikaan vaikka tuhat!

A: Verkkokurssin pitää olla kiinnostava, ettei oo vaan pelkkä powerpointti.

M: Just näin, meidän tekemissä verkkokursseissa on tekstin lisäksi videoita, tehtäviä ja erilaisia animointeja!

A: Kyllä mun täytyy hallinnoijana tietää, että kuka on tehnyt kurssin. Ja ei samat ihmiset tee välttämättä samoja kursseja.

M: Just näin! Kun kurssi jaetaan meidän verkko-oppimisympäristön kautta, niin sä pystyt helposti hallinnoimaan kelle mikäkin kurssi menee ja näet ketkä on kurssin suorittaneet.

A: No kun mä tiedän kyllä, että sellainen kurssi olisi meille tosi tärkee, mutta kun meillä on kädet ihan täynnä töitä, eikä me oikein osata…

M: Just näin! Se on monella ihan sama juttu, mutta ei hätää – me jeesataan kyllä! Me voidaan opettaa kuinka materiaalia tehdään tai sitten me voidaan tehdä sitä yhdessä teidän kanssa.

Hitsiläinen, just näin, on hienoa, kun pystyy auttamaan!!!

Toimi nopeasti ja ota yhteyttä meihin saadaksesi digioppimisen edut mahdollisimman pian!

-Minna

minna@xoompoint.com

+358 40 5904225

Minnalla on monipuolinen myynti- ja HR-tausta. Hän vastaa verkko-oppimistuotteidemme ja -palvelujemme tarjoamisesta kotimaassa. Minnan vankan kokemuksen ansiosta asiakkaamme löytävät parhaat mahdolliset ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa mietittynä. Minnan toimenkuvaan kuuluu myös myyntiprosessin kehittäminen sekä viestinnän tehtäviä.