Koulutus ja konsultointi

Konsultointia verkko-osaamisesta päätöksenteon tueksi

Yrityksesi verkko-oppimisen sparraaja

Verkko-oppimisen teknologioiden, ratkaisujen ja sovellusten viidakkoon on helppo eksyä. Päätöksenteon tueksi tarjoamme verkko-oppimiseen eri näkökulmista pureutuvaa konsultointia.

Verkko-oppimisen haltuunotto voi tuntua isolta ja aikaa vievältä työltä. Sen ei tarvitse olla! Onpa kyseessä sitten sisältötyökalujen hallinta, verkkokoulutusten kehittäminen tai sisällöntuottaminen, koulutustemme ansiosta otatte nopeasti tilanteen haltuun.

Verkko-oppimista tarpeeseen

Organisaation osaamisen kehittäminen, toimintatapojen muokkaaminen ja koulutustoiminnan uudistaminen vastaamaan nykypäivän haasteita on vaativa urakka. Verkko-oppimisen teknologioiden, ratkaisujen ja sovellusten viidakkoon on helppo eksyä. Päätöksenteon tueksi tarjoamme verkko-oppimiseen eri näkökulmista pureutuvaa konsultointia.

Ota yhteyttä

Verkko-oppimisen toimintamalli

Verkko-oppimisen strategiakonsultoinnissa luomme organisaatiosi tarpeista lähtevän kartoituksen, jossa selkiytetään verkko-oppimisen roolia suhteessa henkilöstön kehittämissuunnitelmaan. Verkko-oppimisen mahdollisuuksien hahmottamisen ja oman organisaation käyttökohteiden määrittelyn pohjalta rakennamme yhdessä toimivan verkko-oppimisen käyttöönottomallin.

 • Kartoitamme organisaatiosi verkko-oppimisosaamista.
 • Varmistamme organisaatiosi riittävän verkko-oppimisosaamisen.
 • Määrittelemme organisaatiosi verkko-oppimisen teknologia- ja ohjelmistotarpeita.
 • Huomioimme myös sujuvan verkko-oppimisen henkilöresurssitarpeet ja roolit.
 • Tarvittaessa tuemme myös yritystäsi uusien toimintamallien käyttöönotossa.

Tuemme organisaatiosi osaamisen kehittämistä

Verkko-oppimisen haltuunotto voi tuntua isolta ja aikaa vievältä työltä. Sen ei tarvitse olla! Onpa kyseessä sitten sisältötyökalujen hallinta, verkkokoulutusten kehittäminen tai sisällöntuottaminen, koulutustemme ansiosta otatte nopeasti tilanteen haltuun. Koulutusvaihtoehtoja on useampia, kohderyhmän tarpeesta riippuen.

Sisällöntuotantokoulutus

Sisällöntuotantokoulutuksemme kattaa sekä sisällöntuotantotyökalujen käyttöönoton, käytön että sisällön tuottamisen.

Verkko-oppimisen toimintamallien käyttöönotto

Verkko-oppimisen toimintamallin käyttöönoton konsultoinnissa luomme organisaatiosi koulutustarpeista lähtevän toimintamallin. Rakennamme yhdessä toimivan verkkokoulutusmallin, joka sopii tapaanne toimia.

Verkko-oppimisen toimintamallien käyttöönotossa:

 • Sparraamme organisaatiosi toimintamallin juurruttamisessa
 • Luomme teille sopivia koulutuskonsepteja
 • Sujuvoitamme verkko-oppimisteknologioiden ja ohjelmistojen käyttöönottoa
 • Koulutamme avainhenkilöitänne verkko-oppimisen käyttöönotossa

Tarvittaessa autamme teitä myös verkkokoulutustenne sisällöntuotannossa.

iSpring Suite sisällöntuotannon työkalun käyttöönotto

Sisällöntuotantotyökalujen hallitseminen on loistava lähtökohta monipuolisten oppisisältöjen luomiselle! iSpring Suite sisällöntuotantotyökalun käyttöönottokoulutuksessa fokuksessa on sisällöntuottajan tarpeet. Koulutuksessa perehdytämme sisällöntuotannon perusteisiin

 

 • koulutamme iSpring Suiten tehokkaaseen käyttöön
 • käymme läpi tekemämme sisällöntuotantopohjien sujuvan päivittämisen
Ota yhteyttä

Sisällöntuotannon konsultointi verkkopedagogisesta näkökulmasta

Hyvän verkko-oppimisen lähtökohtana on opittavan tehokas omaksuminen. Verkkopedagogisten lainalaisuuksien huomioiminen jo sisältöjen suunnitteluvaiheessa on tärkeää. Koulutamme organisaatiosi sisällöntuotantotiimiä oppimista tukevien sisältöjen suunnittelussa.

 

 • Perehdytys verkkopedagogiikkaan sisällöntuotannon näkökulmasta
 • Verkko-oppimisen koulutussisältöjen konseptointi
Ota yhteyttä

Verkko-oppimisympäristön käyttöönotto

Jouheva käyttöönotto luo sekä käyttövarmuutta, että käyttömukavuutta. Verkko-oppimisympäristön sujuva käyttöönotto antaa hyvät edellytykset onnistuneen verkko-oppimiseen. Ohjeistamme pääkäyttäjää ympäristön ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien käytössä.

Ota yhteyttä

Räätälöidyt koulutukset

Eikö koulutusvalikoimastamme löydy organisaatiollesi sopivaa koulutusta? Onko yrityksessäsi havaittu verkko-oppimiseen liittyviä haasteita, joita ette yksin selätä? Ota meihin yhteyttä! Räätälöimme sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä