iSpring Suite

Tuota digitaalista verkko-oppisisältöä ketterästi

Palkittu ja pidetty iSpring Suite

Verkko-oppimisen sisällön tuottaminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja helppoa! Yhteistyökumppanimme iSpring Solutionsin palkituilla ja ketterillä työkaluilla rakennat itse helposti yrityksesi näköisiä visuaalisia oppisisältöjä ennätysajassa.

Skaalautuvat materiaalit koulutukseen

PPT-esityksesi ja Word-asiakirjat ovat vankka perusta tuleville kursseillesi. Rikasta olemassa olevia  oppimateriaalejasi  iSpringin Suiten työkaluilla. Voit tehdä verkkokursseihisi mm. laiteriippumattomia simulaatioita, monipuolisia testejä ja tehtäviä, ohjevideoita sekä interaktiivisia kuvia ja kaavioita. Voit jakaa kurssisi verkko-oppimisympäristösi kautta. Luomasi kurssit ovat selattavissa saumattomasti millä tahansa päätelaitteella, jota oppijasi käyttävät.

Katso video, mitä kaikkea iSpring Suitella voi tehdä

Mitä iSpring Suite Max sisältää?

iSpring Suite

Vankka PowerPoint-pohjainen työkalupakki verkkokurssien, tehtävien ja harjoitusten, simulaatioiden ja video-oppituntien tekemiseen.

iSpring Space

Online palvelu, jonka kautta voit jakaa verkko-oppimissisältösi kommentointi tai tiimityötä varten.

Sisältökirjasto

Yli 68 000 verkko-oppimisen resurssia, mallipohjaa ja hahmoa, jotka auttavat sinua rakentamaan verkkokursseja nopeammin.

Miten aloittaa verkkokurssin tekeminen?

Erinomaisen, mobiililaitteille sopivan verkkokurssin rakentaminen alkaa olemassa olevalla PowerPoint muodossa olevalla koulutusmateriaalillasi.

Voit nopeasti lisätä videokertomuksen, tehdä ruudunnauhoituksen, lisätä tehtäviä ja paljon muuta. Kun verkkokurssisi on valmis, klikkaa julkaise ja lataa kurssi verkko-oppimisalustalle.

iSpring-koulutus

Saat kauttamme iSpring-käyttökoulutuksen. Teemme myös yrityksesi look & feelin mukaiset verkko-oppimisen mallipohjat, joiden avulla verkkokurssien tekeminen itse on erittäin helppoa. Varmistamme, että osaat käyttää monipuolisesti tarjolla olevia työkaluja.

Ota yhteyttä