FlowLMS

Ylivoimainen ominaisuuksiltaan
– silti helppokäyttöinen

Verkko-oppimisympäristö FlowLMS

Verkkokurssit järjestetään helppokäyttöisen verkko-oppimisympäristön FlowLMS:n kautta. Samalla alustalla voit kouluttaa oman henkilöstön lisäksi esimerkiksi yhteistyökumppanit ja alihankkijat. Oppimisalustan avulla myös seuraat suoritettuja kursseja kätevästi.

Verkko-oppimisympäristön edut

 • Ketteryys
 • Helppokäyttöinen oppimisympäristö hallinnoijalle ja oppijalle
 • Skaalautuvuus
 • Suoritusten raportointi ja seuranta
 • Tasalaatuiset koulutukset kaikille
 • Automaattiset muistutukset esim. pätevyyskoulutuksista
 • Joustava hinnoittelu tai kiinteä kuukausihinta
Tutustu ominaisuuksiin tarkemmin

Mikä FlowLMS on?

FlowLMS ydin perustuu palkittuun avoimen lähdekoodin FormaLMS -verkko-oppimisympäristöön. Kyseessä on pilviperustainen verkko-oppimisympäristö, joka kasvaa joustavasti organisaatiosi koulutustarpeiden mukaan. FlowLMS verkko-oppimisympäristö skaalautuu kaikenkokoisille yrityksille sopivaksi ja toimii erinomaisesti myös vaihtelevia käyttäjämääriä palvelevissa organisaatioissa.

Digitaalinen oppimisalusta tämän päivän tarpeisiin

Verkko-oppimisalusta FlowLMS on suunniteltu loppukäyttäjää ajatellen: on kaikkien etu, että kurssien suorittaminen on mahdollisimman helppoa ja mielekästä. Suoraviivainen käyttäjäkokemus tukee oppijaa kurssiaineistojen käsittelyssä ja koulutusten suorittamisessa.

Kursseja voi suorittaa myös esimerkiksi mobiililaitteella missä ja milloin tahansa. Tiedot kurssisuorituksista päätyvät automaattisesti oikealle taholle. Digitaalisen oppimisalustan etuina ovat myös toimintavarmuus ja nopea käyttöönotto.

Mitä yritys hyötyy tästä?

Kun koulutukset voidaan hoitaa verkossa ajasta ja paikasta riippumatta, säästyy kaikkien osapuolten aikaa ja yrityksen kallisarvoisia resursseja. Pedagogisista lähtökohdista ja yrityksen tarpeista rakennetut oppimiskokonaisuudet ovat tehokkaita, laadukkaita ja aina ajan tasalla. Koulutukset voidaan hoitaa samoilla materiaaleilla, joten myös laatu pysyy tasaisena.

Kun yritys tarjoaa esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytykseen laadukkaan verkkokurssin, jota on helppo käyttää, paranee samalla myös mielikuva yrityksestä. Moderni ja käyttäjäystävällinen verkko-oppimisympäristö antaa modernin vaikutelman.

Lue miten pääset alkuun

Toteuttamiamme kurssikokonaisuuksia

 • Uusien työntekijöiden perehdytykset
 • Pätevyyskoulutukset
 • Turvallisuuskoulutukset
 • Tuotekoulutukset (esim. jälleenmyyjille)
 • Eettiset toimintaohjeet

Ominaisuudet

Tutustu FlowLMS:n ominaisuuksiin

Reponsiivinen käyttöliittymä

FlowLMS :n käyttöliittymä on moderni, yksinkertainen ja mahdollistaa helpon ja kiehtovaan käyttäjäkokemukseen. FlowLMS toimii niin desktopissa, padeissä kuin mobiilissakin.

Sertifikaatti oppimisesta

FlowLMS lähettää oppijalle kurssisuorituksen jälkeen yrityksesi myöntämän kurssisertifikaatin suoraan sähköpostiin.

Sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön

FlowLMS:llä voit kouluttaa samassa ympäristössä oman henkilökunnan, asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi. Kurssit on kohdennettu siten, että eri kohderyhmät näkevät ainoastaan heille osoitetut kurssit.

Raportit helposti

FlowLMS raportoi verkko-oppimisen tapahtumat haluamallasi tasolla - koko yrityksen kattavasta aina yrityksen pienimpiin yksiköihin. Halutessasi FlowLMS lähettää automaattiset raportit sähköpostilla halutuille tahoille. Raportissa näkyy juuri oikeat tiedot, joita vastaanottaja tarvitsee.

Turvallisesti pilvessä

FlowLMS toimii turvallisessa globaalissa pilvipalvelussa, jossa vakaus ja saatavuus on taattu. Palvelu on sertifioitu ja skaalautuu sisällön laajuuden mukaan. Kaikki tiedot on varmuuskopioitu ja palvelukatkoista ei tarvitse olla huolissaan.

Automatisoitu kurssijakelu

Voit määrittää kurssien kohdentamisen siten, että kohderyhmäsi saavat aina kirjautuessaan verkko-oppimisympäristöön heille osoitetut kurssit.

Joustava käyttäjähallinta

Järjestä käyttäjät helposti organisaatiokaavion, ryhmien tai roolien avulla, hallitse järjestelmänvalvojia erityisillä luvilla. Tuo, vie ja muokkaa suuria määriä käyttäjiä muutamalla klikkauksella.

Kurssikatalogit ja -polut

Organisoi kurssisi kurssikatalogeihin ja kategorioihin helpottaaksesi oppijaa kiinnostavien kurssien etsimisessä. Voit luoda myös oppimiskokonaisuuksia kursseistasi oppimispolkujen avulla.

Avoimet rajapinnat

Avoimet rajapinnat mahdollistavat käytössäsi olevien muiden järjestelmien liittämisen osaksi verkko-oppimisen ekosysteemiäsi.

FlowContent

Etsitkö nopeata ja tehokasta ratkaisua yksittäisen verkko-kurssin tuottamiseen ja jakeluun?

Sisällön tuottaminen verkko-oppimisympäristöön voi olla haastavaa – varsinkin, jos ei ole aiempaa kokemusta tai ajatusta siitä, millainen verkkokoulutuksen tulisi olla. Anna meidän auttaa! FlowContent on valmis Powerpoint teemapohja, joka ohjaa sinua verkkokurssisi rakentamisessa.

Kun aineistosi on valmis, lähetä se meille, julkaisemme sen verkko-oppimisympäristöä tukevassa muodossa. Nopeaa ja kustannustehokasta! Mikäli et itse ehdi tai halua tehdä sisältöjä, voit tilata meiltä myös ammattilaisen tuottaman verkkokurssin.

FlowContent

- sisällön tuoton tervetullut apuväline

Sisällön tuottaminen verkko-oppimisympäristöön voi olla haastavaa – varsinkin, jos ei ole aiempaa kokemusta tai ajatusta siitä, millainen verkkokoulutuksen tulisi olla. Anna meidän auttaa! FlowContent on valmis Powerpoint teemapohja, joka ohjaa sinua verkkokurssisi rakentamisessa.

Kun aineistosi on valmis, lähetä se meille, julkaisemme sen verkko-oppimisympäristöä tukevassa muodossa. Nopeaa ja kustannustehokasta! Mikäli et itse ehdi tai halua tehdä sisältöjä, voit tilata meiltä myös ammattilaisen tuottaman verkkokurssin.

Miten edetään?

FlowLMS-verkko-oppimisympäristön ja FlowContentin lyömättömän yhdistelmän avulla saat nopeasti asiasi perille.

1

Ota yhteyttä meihin

2

FlowContent

Lähetämme sinulle FlowContent-teemapohjan, joka ohjaa kurssisi tekemistä. Saat myös ohjeet kurssille tulevien tehtävien laatimiseen.
3

Lähetä

Lähetä aineistosi meille, koostamme tehtävät, teemme aineistostasi seurattavan sekä raportoitavan ja liitämme sen kurssillesi.
4

Kirjautuminen

Saat kirjautumisohjeet, jotka voit jakaa osallistujille.
5

Raportit

Seuraat suoritusten edistymistä automaattisten raporttien avulla.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Meillä on laaja osaaminen eri toimialoilta, joten ymmärrämme nopeasti, mitä yritys tarvitsee. FlowLMS sähköinen oppimisympäristö antaa lähes rajattomat mahdollisuudet kurssien suunnitteluun. Alustan avulla toteutamme esimerkiksi laadukkaat videokurssit, interaktiiviset materiaalit ja virtuaalitehtävät.

Säästä omaa aikasi ja energiasi tuottavaan työhön, ja jätä verkkokurssien suunnittelu ammattilaiselle. Olemme kokeneita ammattilaisia, ja kanssamme on mukavaa tehdä yhteistyötä. Osallistut projektiin juuri sen verran kuin pystyt, me hoidamme loput.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ