Skip to main content
Verkko-oppiminen

Älä anna virusten keskeyttää henkilöstön kehittämistä

Kirjoittaja: 12.3.20205 toukokuun, 2021No Comments

Viime aikoina olemme saaneet lukea, että Yhdysvallat on sulkenut rajansa meiltä eurooppalaisilta, Italia rajoittaa kansalaistensa liikkumista ja yhä useampi on joutunut karanteeniin. Joukkotilaisuuksia kehotetaan välttämään. 

Miten käy yrityksissä suunniteltujen koulutusten ja perehdytystilaisuuksien? Todennäköisesti myös yrityksissä kasvokkain tapahtuvat tilaisuudet joudutaan perumaan tai siirtämään myöhemmäksi. Sisällöt on kuitenkin jo suunniteltu sekä koostettu ja kaikki on valmista kick-offiin. Olisi sääli laittaa kaikki jäihin.

Onneksi on myös muita vaihtoehtoja toteuttaa suunnitellut tilaisuudet nopeallakin aikataululla verkko-oppimisen keinoin. Valmiiksi suunnitelluista aineistoista on sujuvaa koostaa opiskeltava sisältö ja jakelun voi hoitaa suurillekin joukoille FlowLMS-verkko-oppimisympäristön kautta. Myös osallistumistietojen raportointi hoituu samasta ympäristöstä kätevästi.

Jos sinulla ei ole vielä omaa verkko-oppimisympäristöä käytössäsi, ei sekään ole este. Tarjoamme sinulle palvelumme käyttöösi juuri sinulle sopivaksi ajaksi sekä koostamme aineistoistasi oppijalle mielekkään verkko-oppimissisällön nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Tässä käyttöösi mikrokurssi koronaviruksen leviämisen torjuntaan. Voit halutessasi jakaa linkkiä vapaasti sidosryhmillesi.

Näin ehkäiset koronaviruksen tarttumista ja leviämistä

korona screenshot

Toimi nopeasti ja ota yhteyttä meihin, jotta pystyt varmistamaan katkeamattoman henkilöstön kehittämisen.

Yhteistyöterveisin,
XoomPointin verkko-oppimistiimi

EtusivulleAjankohtaista-osioon

Pitkän linjan HRD-ammattilainen Riikka on Suomen johtavia yrityksille suunnatun verkkopedagogiikan asiantuntijoita. Hänen avullaan asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen verkko-oppimisen toimintamallin ja kokemuksen. Riikka on yrityksemme perustajajäseniä ja vastaa myös yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä.